És végre, itt láthatóak az igazi kulisszatitkok! Kedvenc sorozatunk forgatását végigkísértük egy kézi kamerával, hogy bemutathassuk, hogyan is készül egy-egy epizód. Így kiderül, milyen is a Tűzvonalban a "véres" valóság :)
Elérkezik a végkifejlet: Jana Kovac és klinikája körül a gyűrű végleg bezárul. A KMCS felgöngyölítette a szálakat, Bordás csapata akcióba indul, bár az állomány egyik fele, Johnny, Pircsi és Juli nincsenek harcképes állapotban. Johnny egyetlen fegyvere a szike, Pircsi veséi mélyaltatásban várják új gazdájukat, Juli pedig satuba szorult. De sebaj, ott vannak a többiek, hogy kimentsék bajtársaikat, bár a végelszámolásnál kiderül, hogy igen komoly volt az elszenvedett vérveszteség.

Ezúttal nem írjuk le, mi is történt pontosan, mert nem szeretnénk lelőni a poént azok számára, akik végig akarják nézni a filmet. Legyen elég annyi, hogy ismét beigazolódik: a Tűzvonalban senki nem az, akinek látszik…
A BRFK nyomozói tájékoztatják Bordást egy tervezett fedett akcióról. Bordás nemet mond, amikor megtudja, hogy a nyugállományból visszahívott Kolonics tábornok a fedett akció megtervezője és irányítója.
Bordás kommandós r. őrnagyot több hónapos felfüggesztés után új beosztásba helyezik, őrsparancsnok lesz az angyalföldi nyolcas körzetben. Bordás parancsnoka ígéretében bízva, annak tudatában lát munkához, ha nem lesz több zűrös ügye, egy év után visszakerülhet a Terrorelhárító Szolgálathoz.
Június végén befejeződött a negyedik évad forgatása, és a sorozat adásba kerüléséig már csak az utómunkálatok zajlanak. A stáb tagjai és a szereplők közül aki csak tehette, nyaralni ment, de előtte még kifaggatuk őket, hogy s mint készült a Tűzvonalban, és mit gondolnak a sorozatról. Jó szórakozást a werkfilmhez!
Klikkelj ide az előfizetéshez
tovább »
Bejelentkezés
e-mail cím:
jelszó:
Keresés
keresendő szó (min. 3 karakter):
Értékelje a sorozatot 1. évad eredmény
Értékelje a sorozatot 2. évad eredmény
Értékelje a sorozatot 3. évad eredmény