téma
hozzászólások
utolsó hozzászólás
Indul a negyedik évad!
A 2010-es esztendő végre áttörést hozott a Tűzvonalban számára: a Duna Televízió megrendelte a sorozat 4. évadát. Bordás és a KMCS visszatér a képernyőkre!
3213
2016.04.20. 21:06
Hogy tetszik a honlap?
A Tűzvonalban honlapjának szerkesztői kíváncsiak az olvasók véleményére. Kérjük Önöket / kérünk benneteket, hogy írják / írjátok meg, hogy tetszik a szájt, mi az, ami nagyon jó és mi az, amin mindenképpen változtatni kellene. Köszi!
204
2015.04.30. 17:54
Tűzvonalban fanklub
A Tűzvonalban produkció - részben a fórumozók kérésének megfelelően - azt tervezte, hogy elindítja a Tűzvonalban rajongói klubját. Először csak az interneten, de ha sikeres a kezdeményezés, akkor a terveink szerint lehetőség nyílik az alkotókkal és a színészekkel való személyes találkozókra is. Kíváncsiak vagyunk arra, kit látnának/látnátok a legszívesebben, és ötleteket várunk arra is, mi legyen a klubösszejövetelek programja.
1007
2015.04.08. 12:09
Bakivadászat
Bár a Tűzvonalban készítői igyekeznek a lehető leghitelesebben leforgatni a sorozatot, a fikció hol véletlenül, hol szándékosan időnként felülírja a szakmaiságot. Ennek ellenére szívesen okulnak a saját hibáikból, és ha mód van rá, természetesen korrigálják is azokat. Ehhez kérik most a nézők és rajongók segítségét: írják/írjátok meg, mikor, hol és milyen bakik voltak az egyes epizódokban! Jó bakivadászatot!
356
2012.06.20. 14:11
Tűzvonalban Magazin
A Tűzvonalban szerkesztősége azt tervezi, hogy a negyedik évad indulásával párhuzamosan egy nyomtatott magazint jelentet meg havi rendszerességgel. A Tűzvonalban Magazin a televíziós sorozathoz kapcsolódó bulvárlap, amely részben az aktuális epizódokhoz tartozó sztorikat, információkat, háttéranyagokat tartalmazza, részben a sorozatban szereplő színészekkel foglalkozik, velük kapcsolatos sztorikat, eseményeket mutat be.
43
2010.07.25. 18:00
Klikkelj ide az előfizetéshez
tovább »
Bejelentkezés
e-mail cím:
jelszó:
Keresés
keresendő szó (min. 3 karakter):
Értékelje a sorozatot 1. évad eredmény
Értékelje a sorozatot 2. évad eredmény
Értékelje a sorozatot 3. évad eredmény