Magyarországon a várható élettartam - különösen férfiak esetében - jelentősen elmarad az európai átlagtól. A Tűzvonalban most magyarázatot ad erre aszomorú jelenségre: golyózáporban az emberek bizony korán halnak...
A Tűzvonalban alkotói a negyedik évadban nem spóroltak sem a fegyverekkel, sem a golyókkal, és művérből is igen sok fogyott. De pont ezek miatt az akciójelenetek miatt szeretjük kedvenc sorozatunkat...
A Tűzvonalban mindig is híres volt a párbeszédeiről, a beszólásokról, poénokról, amelyek közül néhány már szállóige lett. Bár a képek nem mindig adják vissza a poént, a színészek arcán azért látszik, hogy nem kell mindent véresen komolyan venni. Legalábbis amíg nem lőnek...
A negyedik évad nem az aktív pihenés idejét hozza el a Mosoly örs állományának. Rájuk fér a lőgyakorlat, mert élesben is tesztelniük kell képességeiket...
Június végén befejeződött a negyedik évad forgatása, a stáb összepakolt, a színészek újabb szerepeikre készülnek. A színészek munkáját megőrzi a filmszalag, de mi lesz a stábbal? Hála Kende Tamás standfotósnak, a legemlékezetesebb momentumokat és az alkotókat is láthatjuk munka közben a kimerevített pillanatképeken.
A közelképek és portrék, akár a forgatások alatt, akár azok szünetében készülnek, sok mindent elárulnak a színészekről. Kende Tamás lencséje nem csak arcokat, de érzelmeket is megmutat a kíváncsiskodóknak.
Izgalmas jelenetekben nincs hiány a sorozatban. Ezúttal egy bankrablás legizgalmasabb pillanatait sikerült megörökítenie Kende Tamás standfotósnak.
A negyedik évad bővelkedik akciójelenetekben, és a rendezők nem spóroltak sem a vérrel, sem a robbanóanyagokkal. Kende Tamásnak, a Tűzvonalban standfotósának köszönhetően most egy újabb összeállítást tettünk fel az akciójelenetekből.
Stohl András számára 2010 májusában véget ért a Tűzvonalban forgatása, a negyedik évad 7. epizódjától eltűnik a karaktere a sorozatból. A forgatás egyes jelenetei a megható búcsú néhány pillanatát is jelentették, amit Kende Tamásnak sikerült elcsípnie.
Teljes gőzzel készül a Tűzvonalban negyedik évada, nem pihennek sem a színészek, sem a stáb tagjai. Az alábbiakban Kende Tamás, a sorozat standfotósának segítségével a rajongók is bepillantást nyerhetnek abba, hogan is készül kedvenc sorozatuk!
Minden korábbinál izgalmasabb és véresebb lesz a negyedik évad, ennyit már most elárulhatunk a sorozat rajongóinak. Az alábbiakban standfotósunk, Kende Tamás segítségével felvillantunk néhány képkockát az elkövetkező 12 epizódból!
Klikkelj ide az előfizetéshez
tovább »
Bejelentkezés
e-mail cím:
jelszó:
Keresés
keresendő szó (min. 3 karakter):
Értékelje a sorozatot 1. évad eredmény
Értékelje a sorozatot 2. évad eredmény
Értékelje a sorozatot 3. évad eredmény