Kaptás Mátyás – értékesítési csoportvezető, Chevrolet Katona

 

A Tűzvonalban produkció keresett meg minket, és mi ennek a lehetőségnek nagyon örültünk. Megkerestük mind a vezetőségünket, mind a központot, akik egyöntetű támogatásukról biztosítottak minket. Cégünkön belül ugyanis van egy bérautó szekció, amely mind a személyautókat, mind a haszongépjárműveket biztosítani tudta a sorozat forgatásához. Szerencsére meg tudtuk oldani, hogy a szereplőknek szánt autók szabadok legyenek, és amikor a forgatási napok voltak, el tudja vinni a produkció.

Favári Ákos – country manager, GAS
 
A produkció keresett meg minket azzal, a kéréssel, illetve azzal az ötlettel, hogy mit szólnánk ahhoz, ha a Tűzvonalban bizonyos szereplőit öltöztethetnénk a ruháinkba. A felkérésnek, illetve a lehetőségnek én személy szerint nagyon örültem. Azért gondoltam a sorozat támogatására – lévén a márkánk egy divatmárka –, mert számunkra nagyon nehéz a tv-ben bármilyen módon megjelenni. Mi ugyanis gyakorlatilag nem tudunk reklámfilmet forgatni, ugyanakkor a televízió ma már egy olyan médium, amit egy magára valamit adó vállalkozás nem hagyhat figyelmen kívül – a reklámtevékenység ugyanis elképzelhetetlen televíziós megjelenés nélkül! Ezért jött kapóra a lehetőség, hogy a Tűzvonalban-sorozatban ruhaszponzorként megjelenhetünk. Számunkra az sem volt elhanyagolható szempont, hogy a sorozat a Duna Tv-n keresztül immár a határon túlra is eljut, és remélem, ott is ugyan olyan sikeres lesz, mint amilyen eddig volt itt, Magyarországon.

Vadász Pál - ügyvezető, Montana

 

Az Infovadász egy olyan belső, rendőrségi, intelligens, vagy szemantikus keresőrendszer, amely ellentétben az ismert keresőrendszerekkel, egy meghatározott, zárt körben keres. Nemcsak karaktersorra kereshetünk vele, hanem mély tartalmi összefüggések, és szabályok alapján, nagyon sok dokumentumból is kikeresi a lényeget. Ennek egy alkalmazását használja többek között a rendőrség is, amely a Nemzeti Kutatási Hivatal támogatásával egy kutatásfejlesztési projekt keretében jött létre.

A Fókusz Takarék és a Tűzvonalban sorozat pikáns játéka…

 

A Fókusz Takarék és a Tűzvonalban című sorozat találkozása sokak számára egy kissé pikánsnak, érthetetlennek tűnhet. Az azonban sok mindent megmagyaráz, hogy egy magyar tulajdonú pénzintézet és az egyetlen magyar krimi sorozat rendhagyó találkozás igen figyelemfelkeltő lehet. Örömet okozva ezzel a sorozat készítőinek, a támogatónak, de legfőképpen a nézőnek, hiszen így jöhetett létre egy újabb, izgalmas epizód.

Júniusban befejeződött a Tűzvonalban negyedik évadának a forgatása, júliusban pedig az utómunkálatai zajlanak a krimiszériának. A 12 epizódos, háromrészes blokkokból álló sorozat eredetileg szeptember végén került volna adásba a Duna Televízióban, de váratlanul megváltozott a terv és a műsorstruktúra, így Magyarország kedvenc hazai gyártású krimisorozata augusztus hatodikán, pénteken este 21h05-kor kerül adásba. Aki esetleg lemaradna róla, annak sem kell aggódnia, hiszen az aktuális epizódokat a következő hétfőn – ugyanebben az esti időpontban – újból levetítik a csatornán.
Ha most már tényleg minden a tervek szerint halad, és nem mossa el az eső a forgatást, akkor június 30-án befejeződnek a Tűzvonalban negyedik évadának felvételei. A Pajer Róbert – B. Marton Frigyes rendező-operatőr párost júniusban a Soós Péter – Vajda Péter páros váltotta, miközben a már leforgatott jelenetek és epizódok utómunkálatai javában zajlanak.
Az elmúlt napok rossz hírei után szeretnénk végre jó hírrel is szolgálni a Tűzvonalban rajongóinak: tovább forgatjuk a legnépszerűbb magyar krimisorozat negyedik évadát! A munka eredetileg április elején indult, és várhatóan július elején ér véget, addigra készül el a negyedik évad tizenkét epizódja. Az új részek a Duna Televízióban kerülnek adásba, a sorozatot az őszi műsorstruktúrába fogják beilleszteni. Amint megvan a végleges időpont, hírlevelünkben azonnal tájékoztatjuk róla olvasóinkat.

A Duna tévé átvette a sorozatot, jó esetben tavasz végén kezdődhet a forgatás.

 

Sokan már lemondtak az elmúlt évek egyetlen magyar krimisorozatáról, a Tűzvonalban-ról, mikor 2009-ben az MTV jelezte, nem kér folytatást, anyagi okokból. Noha a nézettség nem volt kimagasló a közszolgálati tévén, a kritika szerette: jó hír a sorozat híveinek, hogy lesz folytatás, méghozzá a Duna tévén.

Bordás is back
 
A Duna Tv korábban már pedzegette, hogy nekik bizony kellene a Tűzvonalban, ha a királyi tévé nem kár belőle, meg egyébként is, ők kapták meg azt a lóvét, amit elvettek a köztévétől, amiből azok minden bizonnyal finanszírozhatták volna a negyedik etapot, így a betyárbecsület azt diktálja, hogy álljanak be az előző vőlegény helyére. Így is lesz, az origó értesülései szerint 12 részes új évad érkezik, Stohl András pedig pont ma jelentette be, higy nem kér többet az RTL reggeli műsorából, mert elfáradt, és inkább csak a színházi szerepeire, és az új Tűzvonalban-évadra koncentrálna, ha lehet. Lehet, Buci, hajrá, a forgatás május környékén indul.
 
index (2010.01.14.)
 
 
 
 
 
 
 
 
Klikkelj ide az előfizetéshez
tovább »
Bejelentkezés
e-mail cím:
jelszó:
Keresés
keresendő szó (min. 3 karakter):
Értékelje a sorozatot 1. évad eredmény
Értékelje a sorozatot 2. évad eredmény
Értékelje a sorozatot 3. évad eredmény