Chevrolet Katona

Kaptás Mátyás – értékesítési csoportvezető, Chevrolet Katona

 

A Tűzvonalban produkció keresett meg minket, és mi ennek a lehetőségnek nagyon örültünk. Megkerestük mind a vezetőségünket, mind a központot, akik egyöntetű támogatásukról biztosítottak minket. Cégünkön belül ugyanis van egy bérautó szekció, amely mind a személyautókat, mind a haszongépjárműveket biztosítani tudta a sorozat forgatásához. Szerencsére meg tudtuk oldani, hogy a szereplőknek szánt autók szabadok legyenek, és amikor a forgatási napok voltak, el tudja vinni a produkció.

A forgatáshoz azokat a modelleket kerestük, amelyek a sorozatban szereplő embereknek a karakterükhöz legjobban illők voltak. Azt kevesen tudják, hogy bár maga a Chevrolet márka már 100 éve van a piacon, Európában még csak pár éve vezették be. Ennek megfelelően a forgatáson használt autók is viszonylag friss modellek. A főszereplő, Bordás ezredes autója a Cruze, az első olyan modell, amelyet kifejezetten az európai piacra fejlesztett ki a Chevrolet. Ezt egy viszonylag erős dízelmotorral szerelték, ami sportossá teszi, de ezzel együtt nem az a feltűnő jármű. Nagyon megbízható, és amellett, hogy férfias, családi autónak is kitűnő. Kényelem szempontjából is tökéletes, és emellett öt csillagos a töréstesztje, tehát egy nagyon biztonságos autóról van szó. Megítélésünk szerint ez illett a legjobban ahhoz a karakterhez, aki használta.
Az Aveot egy olyan jelenetnél kellett használni, amelyben az egyik szereplő egy autóból figyeli meg az utcán történteket. Ehhez ez a modell tökéletesen megfelelő választás volt, hiszen annak ellenére, hogy szép, de nem feltűnő autó. Senki nem gondolná, hogy ebből a kocsiból megfigyelnek valakit, vagyis nem tűnik ki a környezetéből. Viszont nagyon megbízható, és kényelmes a hosszú távú megfigyelésekhez is, vagyis pontosan megfelelt az adott jelenethez. 
 
Az új Sparkot az egyik hölgy használta. Ez a városi kisautó személyre szabottan illett a színésznő egyéniségéhez, hiszen fiatalos, új dizájnt kapott. Új formája, színei, új megjelenése olyannyira szemet szúr, hogy az ember akaratlanul is utána fordul a forgalomban. Bár a modell kisautónak számít, belső tere, helykihasználtsága lenyűgöző. Könnyedén elfér benne öt ember is, plusz, mivel az autó nem nagy, könnyű manőverezési lehetőséget biztosít a parkolásnál – ez pedig egy hölgy számára a városban szerintünk nagyon fontos szempont. Mivel a modellben lévő motorok új fejlesztésűek, kisebb a szervizigényük, és a fogyasztásuk sem nagy – városi forgalomban is tökéletesek. Ha azonban a család, vagy a fiatalok akarnak kiruccanni a hétvégén, akár még a Balatonra is le lehet vele menni. Ezért is gondoltuk, hogy a hölgy szereplőnek ez a modellünk pont a számára megfelelő közlekedési eszköz lenne.
 
Egyébként meg kell, hogy említsem, hogy a forgatásokról visszahozott gépjárműveket mindig pontosan, és rendesen kaptuk vissza, úgyhogy, az együttműködéssel száz százalékig meg vagyunk elégedve. Ezek után nagyon kíváncsian várjuk, hogy mikor, és hol fognak megjelenni azok az autók, amelyeket mi biztosítottunk a sorozathoz!

Klikkelj ide az előfizetéshez
tovább »
Bejelentkezés
e-mail cím:
jelszó:
Keresés
keresendő szó (min. 3 karakter):
Értékelje a sorozatot 1. évad eredmény
Értékelje a sorozatot 2. évad eredmény
Értékelje a sorozatot 3. évad eredmény